Wat is de hybride cloud?

Wat is de Hybride cloud?

Wat is de hybride cloud?

Een hybride cloud is een cloud computing omgeving waarin een organisatie een aantal middelen in-house levert en beheert en anderen middelen extern in gebruik heeft. Een organisatie kan bijvoorbeeld een publieke cloud service, zoals Amazon Simple Storage Service (Amazon S3) voor gearchiveerde gegevens gebruiken maar ervoor kiezen om de opslag van operationele gegevens van de klant in-house te behouden.

De hybride stelt een bedrijf in staat om te profiteren van de schaalbaarheid en kosteneffectiviteit dat een publieke cloud computing omgeving zonder zichzelf bloot te stellen aan kwetsbaarheid door het beheer van bedrijfskritische applicaties en gegevens aan derden uit te besteden. Dit type hybride cloud ook wel hybride IT.

Om effectief te zijn is een management strategie voor inzet van de hybride cloud nodig. Configuratie management, beveiliging, fout management en budgettering zijn onder eigen beheer en vereist dus specialistische kennis. Omdat een hybride cloud de publieke cloud en private datacenter principes combineert, is het mogelijk om een ​​hybride cloud uit te rollen met management strategieën als uitgangspunt. Het kiezen van goede uitgangspunten zal het gemakkelijker maken om zakelijke doelstellingen te behalen.

Het voornamelijk doel van een hybride cloud deployment is altijd om verandering te minimaliseren. Hoe groter het verschil tussen de cloud omgevingen, hoe moeilijker het wordt om verschillende clouds als één geheel te beheren.

CLOUD ONTWIKKELINGEN & NIEUWS
I agree to have my personal information transfered to GetResponse ( more information )
Word lid van meer dan 3.000 bezoekers die geregeld onze nieuwsbrief ontvangen met de laatste ontwikkelingen op gebiedt van gratis cloud producten met leuke aanbiedingen voor een uitbreiding.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *