Gratis cloud opslag met Dump Truck

Dump Truck Cloud

Dump Truck biedt gratis online opslag met verschillende prijs plannen een eenvoudige bediening zoals een bestandsbrowser en uploader en geen limiet op bandbreedte verbruik.

Bekijk je geüploade bestanden via WebDAV, een browser of een mobiel apparaat.

Dump Truck biedt 5 GB gratis online cloud opslag. Je kunt vrienden verwijzen voor een extra 500 MB ruimte voor iedere vriend, met een totaal van 21 GB aan gratis opslag.

Voordelen:

  • 5 GB aan opslagruimte wanneer je je als nieuwe gebruiker registreert.
  • Verdien tot 21 GB van de totale opslag door vriend verwijzingen.
  • Kan worden geïnstalleerd op Windows en Mac besturingssystemen.
  • Ondersteunt het uploaden van hele mappen.
  • Deel bestanden en mappen met iedereen, zelfs als ze niet zijn aangesloten bij Dump Truck.
  • Mobiele applicatie die het uploaden van video’s en foto’s ondersteunt.
  • Geen limiet op overdrachtssnelheden.

Nadelen:

  • Kan de voortgang van geüploade bestanden niet bekijken.
  • Geen opties voor het regelen van de bandbreedte in de desktop software.

Bestanden delen met Dump Truck

Je kunt gegevens op Dump Truck, zoals bestanden en mappen, delen met andere gebruikers per mail, link of via het Dump Truck account.

Specifieke beveiligingsinstellingen kunnen worden ingesteld voor het delen van bestanden, zoals het laten aflopen van een link naar bestanden (bepaalde hoeveelheid uren of dagen) en je kunt bijvoorbeeld een wachtwoord instellen op een url die je wilt delen. Je kunt verschillende beveiliging eigenschappen voor hetzelfde bestand instellen, zodat je meer controle hebt over hoe en aan wie bestanden worden gedeeld.

Dump Truck Apps (applicaties)

Een Windows en Mac Dump Truck programma is beschikbaar waarmee een map op je computer wordt gebruikt als lokale map. Je kunt via drag- en drop bestanden kopiëren en plakken en verplaatsen naar de Dump Truck folder om ze automatisch te uploaden naar je account.

Je kunt ook een Android of iOS app downloaden om naar je bestanden te kijken en deze eventueel te delen.

Beperkingen van Dump Truck

Er is geen limiet op bestandsgrootte bij het delen, uploaden of downloaden van bestanden met Dump Truck. Je krijgt onbeperkte overdrachtsnelheid zonder limiet op op de hoeveelheid bestanden die je kunt werken.

De enige limiet is de opslagruimte die je beschikbaar hebt.

Ons idee van Dump Truck

De vrije ruimte die je bij Dump Truck krijgt is aanzienlijk minder dan bij vergelijkbare diensten voor online opslag. Echter, als je 30 + vrienden doorverwijst om een ​​account aan te maken krijg 21 GB gratis opslag en dat is zeker niet weinig om mee te beginnen.

Uploaden van bestanden kan echt niet eenvoudiger. Slepen en neerzetten of kopiëren en plakken is alles wat nodig is om bestanden en mappen te verplaatsen naar de opgegeven Dump Truck folder. De folderstructuur is zowel online als offline hetzelfde, dus via je computer, de browser of je mobiele apparaat.

Met dat gezegd te hebben is er toch nog een belangrijk kenmerk dat lijkt te ontbreken. Het lijkt erop dat er geen manier is om de voortgang van de bestanden die worden geüpload te zien. Dit is misschien niet echt een probleem voor de meeste gebruikers maar zonder een voortgangsindicator er is ook geen manier om een upload te pauzeren of te stoppen. Ook is het zo dat je het programma moet laten draaien om een upload te voltooien maar daar wordt bij Dump Truck aan gewerkt.

Over het algemeen werkt Dump Truck vlekkeloos, het browsen door bestanden is kinderlijk eenvoudig, de functies om te delen zijn gemakkelijk en de onbeperkte uitwisseling van bestanden zonder snelheids limiet maken Dump Truck een geweldige keuze voor gratis opslag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *