Wat is de private cloud?

Wat is de Private cloud?

Wat is de private cloud?

Private cloud ofwel de ‘interne cloud’ is een marketing term voor een enterprise computing architectuur die wordt beschermd door een firewall. Deze cloud oplossing wordt door grotere bedrijven gebruikt. Het private cloud model is ontworpen voor bedrijven die meer controle over hun data willen dan dat ze dat hebben met een derde cloud provider die diensten aanbiedt via de publieke cloud.

Vooruitgang in virtualisatie en distributed computing hebben ervoor gezorgd dat ​​bedrijfsnetwerken en datacenter beheerders veel effectiever zijn geworden in het bedienen in de behoeften van hun werknemers binnen de organisatie dan dienstverleners met bedrijfsoplossingen (bijvoorbeeld software voor bedrijven).

De “private cloud” is dus ontworpen om een ​​beroep te doen op organisaties die meer controle over hun data willen dan dat ze dat ze hebben via services van andere partijen zoals Amazon’s Elastic Compute Cloud (EC2).

CLOUD ONTWIKKELINGEN & NIEUWS
I agree to have my personal information transfered to GetResponse ( more information )
Word lid van meer dan 3.000 bezoekers die geregeld onze nieuwsbrief ontvangen met de laatste ontwikkelingen op gebiedt van gratis cloud producten met leuke aanbiedingen voor een uitbreiding.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *