slim met de cloud, nieuwe cloud services

Slimme Cloud Services

slim met de cloud, nieuwe cloud services

Wanneer je al een tijdje gebruik maakt van cloud diensten als Dropbox of Google Drive, dan maak je waarschijnlijk bewust of onbewust gebruik van meerdere cloud opslag providers.Misschien maak je gebruik van verschillende cloud opslag per apparaat, het kan dan handig zijn op een gegeven moment in staat te zijn om de verschillende data bij elkaar te hebben.

Odrive

Daarvoor zijn er in 2015 verschillende slimme cloud services te verwachten zoals Odrive. Met Odrive kun je bijna alle verschillende cloud diensten bij elkaar bundelen en via een eenvoudige software en eenvoudige folder structuur heb je dan toegang tot je bestanden zoals muziek of films. Odrive maakt gebruik van de verschillende API’s waarmee toegang wordt verleend tot de cloud diensten, met die toegang worden de bestanden bij elkaar gesynchroniseerd binnen eenzelfde folder op jouw desktop computer, tablet of telefoon.

Slim met de cloud

Vanaf 2015 zal het aantal slimme cloud platformen in toenemende mate ontpoppen. Los van de cloud platformen, zijn er steeds meer dienst verlenende platformen met een eigen API. Deze APIs worden gebruikt om een verbinding te leggen met andere diensten, netwerken of data-streams. Er staan ons de komende jaren slimme cloud services te wachten, Odrive is overigens een goed begin.

Klik hier om naar de pagina over Odrive te gaan.

CLOUD ONTWIKKELINGEN & NIEUWS
I agree to have my personal information transfered to GetResponse ( more information )
Word lid van meer dan 3.000 bezoekers die geregeld onze nieuwsbrief ontvangen met de laatste ontwikkelingen op gebiedt van gratis cloud producten met leuke aanbiedingen voor een uitbreiding.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *