Gratis opslag in de cloud met Onedrive van Microsoft

Onedrive cloud

Vroeger heette het SkyDrive, tegenwoordig heet de cloud van Microsoft OneDrive. OneDrive is een opslag dienst van Microsoft. Je krijgt 15 GB gratis opslagruimte wanneer je je aanmeldt.

Extra opslag is makkelijk te krijgen door een aantal instructies te volgen waarmee je jouw vrienden kunt wijzen op het bestaan van OneDrive. Maar het is ook mogelijk extra opslagruimte te krijgen door foto’s te synchroniseren met je mobiele apparaten zoals je smartphone.

Een Windows- en Mac-desktop programma kan geïnstalleerd worden om gemakkelijk mappen en bestanden over te zetten van ieder type apparaat naar Microsoft OneDrive. Je hebt dan toegang tot je bestanden vanaf ieder mobiel apparaat zoals een iOS of Android. Met de apps voor beide apparaten kun je afbeeldingen en video bestanden uploaden.

Microsoft OneDrive ondersteunt het delen van mappen en bestanden met niet geregistreerde gebruikers. Je kunt bijvoorbeeld instellen dat het alleen mogelijk is bestanden te bekijken door bewerken van bestanden uit te schakelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *